top of page
KOEN
KRISTOF
Koen & Kristof

Koen Vijverman en Kristof Poot zorgen voor een avondvullend muziek spektakel. Humor, improvisatie, en vooral hun niet op de mond gevallen zijn combineren ze samen met hun instrumenten (gitaar, piano, bas, drum, sax...) hun stem en een vleugje theater. Hierbij werken ze samen met echte topmuzikanten.

SALe-Ami zorgt nog altijd voor een bonte pleziervolle avond waar u nog lang zal over naspreken.

Onder "Poot & Vijverman" brengen ze een splinternieuwe ingetogen muziektheater voorstelling.

Koen Vijverman (theatermaker/muzikant) en Kristof Poot (tv-producer/muzikant)
combineren hun instrumenten (gitaar en piano) met hun prachtig samenklinkende stemmen en een vleugje komisch muziek theater.
Gestart als muzikaal komisch duo “Sale-ami“ mochten ze de draak steken op heel wat festivals/theaterzalen waardoor hun populariteit groeide.
Het bleef niet enkel bij hun twee, het duo breidde uit tot een 5 koppige band.
Door het hoofdberoep van de mannen, Koen als acteur (o.a. Familie, Coppers, Zone stad,Fakkeltheater..) en Kristof als Tv-Maker (o.a. Boer zoekt Vrouw, Stukken van mensen, Allemaal Chris) werd het steeds moeilijker om de agenda’s te combineren.
De instrumenten hebben ze niet helemaal aan de haak gehangen maar het scheelde niet veel. Weg zijn ze nooit geweest maar nu zijn ze wel terug met een nieuwe naam “Poot & Vijverman” en nog hopen goesting om terug naar de basis te gaan, muziek theater zonder toeters en bellen. Of af en toe toch een toeter en een bel.
Met hun nieuwe voorstelling “gepamperd” gaan de jonge vaders op zoek naar wat er met hen zal gebeuren als hun kinderen zelf kinderen krijgen.
En of die kinderen ook nog zo gaan denken over hun grootouders zoals ze nu zelf over hun grootouders denken.
 

POOT & VIJVERMAN

Zang/piano/spel= Kristof Poot 
Zang/gitaar= Koen Vijverman 
Contrabas= Koen Dewaele (Kadril)
Percussie= Norman Vijverman

SALe-AMi

Zang/piano/spel= Kristof Poot 

Zang/gitaar= Koen Vijverman 

Contrabas= Koen Dewaele (Kadril)

Sax= Koen Garriau (variomatic)
Drum= Stef Vanstraelen (yevgueni)

bottom of page